ZONA BRAN

Printre dealuri frumoase, muntii inalti si rauri cristaline vei regasi franturi de istorie, traditie si legende. Branul se intinde linistit la umbra impresionantilor muntii Bucegi, ale caror coloane de piatra sustin de cand e lumea si pamantul, cerul. Aici vei regasi cele mai fascinante povesti despre ferfecta legatura dintre om si natura.

Echipa ATV Bran te va purta pe dealurile Simonului si iti va arata ca Branul inseamna mai mult decat Castelul si legendele pe care le cunosti deja.

FUNDATA

Stiai ca Fundata este cea mai inalta localitate din tara? Situată la altitudinea de 1360 m. si aflata la mijlocul distantei intre Bran si Rucar, aceasta este pajita de muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.

Hai cu noi pe 4 roti sa vizitam numeroase obiective naturale: Parcul National Piatra Craiului – Trasee cu ATV Moieciu in Piatra Craiului, Prapastiile Zarnestilor, Cheile Moieciului, Cheile Gradistei, Rezervatiile naturale La Chisatoare, Pestera si Cheile Dambovicioara, Pestera cu lilieci din satul Pestera, Satul Sirnea, Barajul Pecineagu, Lacul Vidraru.

DRUMUL CARULUI

Inconjurat de muntii Piatra Craiului si Bucegi, la doi pasi de Bran, Rasnov si Brasov, marginit de padure, Drumul Carului te invita la relaxare in mijlocul naturii. Drumul Carului este destinat clipelor de relaxare, drumetiilor pe ATV, intr-un cadru natural montan reconfortant si tonifiant, departe de aglomeratia urbana.

Daca vrei sa faci o plimbare care sa iti bucure ochii si sufletul, lasa-te ghidat de ATV Moieciu.

PESTERA

Satul Pestera pare o localitate desprinsa dintr-un tablou de Grigorescu. Caracterizat prin gospodarii aflate pe muchii si coaste montane, apartine de comuna Moieciu si este ideal de vizitat calare pe saua unui ATV.

Daca visezi la o vacanta linistita, e cea mai buna recomandare. Aici aerul este curat, ai parte de liniste si peisaje unice, dar si de oameni calzi cu care te imprietenesti foarte usor.

SAT MAGURA

Magura este satul care impresioneaza orice turist. Aflat in inima Parcului National Piatra Craiului ( altitudine de 1.000 de m), la cativa kilometri de Zarnesti, Moieciu si Bran, satul si imprejurimile lui sunt numai bune de vizitat cu un ATV inchiriat intr-o zi calduroasa de vara.

Casele sunt aruncate parca peste dealuri, marginite de creasta Pietrei Craiului intr-o parte si de cea a Bucegilor in cealalta parte. Linistea si dulceata vietii simple pe care o transmite locul iti vor incarca bateriile.

ZONA MOIECIU

Zona Moieciu este locul ideal de petrecere a unei vacante reusite in mijllocul naturii, intrucat beneficiaza de un cadru natural cu peisaje de invidiat, de un aer ozonat benefic sanatatii, de produse gastronomice traditionale apetisante si ecologice, de o liniste apasatoare completata de susurul apelor cristaline de munte si nu in ultimul rand, de gospodari harnici, priceputi si ospitalieri.

Hai cu echipa ATV Moieciu intr-o calatorie minunata!

ZONA ZARNESTI

Piatra Craiului te imbie cu trasee pentru incepatori sau avansati. Apeleaza la serviciile noastre de inchiriere ATV Zarnesti si lasa-te purtat pe drumuri forestiere marginite de paduri sau peisaje splendide. Ghizii nostri experimentati te vor conduce catre cele mai frumoase panorame. Pregateste-ti aparatul foto sau telefonul si surprinde instantanee unice.

Exploreaza alaturi de noi cele mai frumoase zone. Pentru momente memorabile, apeleaza la ATV Zarnesti: 0746 69 39 61.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.