INCHIRIERE ATV SI BUGGY MOIECIU DE LA
150 LEI/ORA

Cu o echipa tanara si competenta, ATV Moieciu iti ofera servicii si preturi excelente la inchirieri si plimbari cu ATV-ul si BUGGY-ul.

Stim ca o plimbare cu ATV-ul este una dintre cele mai distractive activitati pe care le poti face la munte. Si mai stim ca atunci cand esti in mijlocul naturii, pe patru roti, sentimentul de libertate creste vazand cu ochii. Aventura, adrenalina, distracte! Asta inseamna o plimbare cu ATV-ul!

ATV-urile si UTV-urile (buggy) oferite spre inchiriere de ATV Moieciu sunt de ultima generatie si bine intretinute. Iti punem la dispozitie atv-uri pentru adulti cat si pentru copii. Daca vrei sa te opresti la un picnic in padure sau sa te racoresti, ATV-urile au lada de depozitare in care se transporta cele necesare.

Preturi inchiriere ATV si BUGGY in Moieciu

Pretul se refera la inchirierea ATV-ului sau Buggy-ului pentru 1 ora (in functie de traseul ales).

 • Pentru grupuri de mai multe persoane, te rugam sa ne contactezi pentru a discuta conditiile, pretul si stabilirea unui traseu.
 • Carburantul este inclus în preț.
 • Participanților le sunt oferite căști de protecție.
 • Ghid de drumetie, care se deplasează pe alt ATV.

Preturi inchiriere ATV Moieciu

 • Tarif: 150 lei/ora

Preturi inchiriere BUGGY Moieciu

 • Tarif: 200 lei/ora

Formular de rezervare

Rezerva acum

  Inchiriere ATV Moieciu inseamna plimbare cu:

  • ATV CF Moto 450 este unul dintre cele mai accesibile ATV-uri cu 2 locuri disponibile pe piata si mosteneste componentele de calitate specifice marcii CF Moto pentru a oferi o experienta de pilotare distractiva si sigura.
  • UTV Buggy ZForce 550 Design-ul agresiv si trasaturile specifice seriei ZForce sunt inglobate intr-un pachet compact si performant. Astfel, clientii nostri se pot bucura de adrenalina si emotia oferita de vehiculele din gama ZForce, datorita noului UTV Buggy ZForce 550.
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.