Pe unde ne plimbăm?!

Moieciu► Zona Moieciu

Zona Moieciu este locul ideal de petrecere a unei vacante reusite in mijllocul naturii, intrucat beneficiaza de un cadru natural cu peisaje de invidiat, de un aer ozonat benefic sanatatii, de produse gastronomice traditionale apetisante si ecologice, de o liniste apasatoare completata de susurul apelor cristaline de munte si nu in ultimul rand de gospodari harnici, priceputi si ospitalieri.

Bran► Zona Bran

Printre dealuri frumoase, munții înalți și râuri cristaline vei regăsi frânturi de istorie, tradiție și legende. Branul se întinde liniștit la umbra impresionanților munții Bucegi, ale cărui coloane de piatră susțin de când e lumea și pământul cerul. Aici vei regăsi cele mai fascinante povești despre vechi popoare ce trăiau în trecut într-o perfectă legătură cu natura.

Fundata► Fundata

Situată la altitudinea de 1360 m, Fundata este cea mai înaltă localitate din țară. Aflată la mijlocul distanței intre Bran și Rucăr, pe culoar, aceasta este străjuită de munții Bucegi și munții Piatra Craiului. În apropierea localității Fundata se pot vizita numeroase obiective naturale: Parcul Național Piatra Craiului – Trasee în Piatra Craiului, Prăpăstiile Zărneștilor, Cheile Moieciului, Cheile Grădiștei, Rezervațiile naturale La Chișătoare, Peștera și Cheile Dâmbovicioara, Peștera cu lilieci din satul Peștera, Satul Șirnea, Barajul Pecineagu, Lacul Vidraru.

Drumul Carului► Drumul Carului

Înconjurat de munții Piatra Craiului și Bucegi, la doi pasi de Bran, Rasnov si Brasov, mărginit de pădure, Drumul Carului te invită la relaxare în mijlocul naturii. Drumul Carului este destinat clipelor de relaxare, drumetiilor pe ATV, într-un cadru natural montan reconfortant și tonifiant, departe de aglomerația urbană.

Sat Pestera► Peștera

Situat în partea de vest a zonei, cu o altitudine cuprinsă între 960 şi 1200 m, satul Peştera aparţine de comuna Moieciu, judeţul Braşov. Este caracterizat prin gospodării risispite pe muchii şi coaste montane. Daca visaţi la o vacanţă liniştită e cea mai bună recomandare. Aici aerul este curat, ai parte de linişte şi peisaje unice, dar şi de oameni ospitalieri cu care te împrieteneşti foarte uşor.

Sat Măgura► Sat Măgura

Situat în inima Parcului Național Piatra Craiului, la câțiva kilometri de Zărnești, Moieciu și Bran, la o altitudine de 1.000 de metri, satul Măgura impresionează mai toți turiștii care îl vizitează. Casele împrăștiate peste dealuri, creasta Pietrei Craiului într-o parte, cea a Bucegilor în cealaltă parte, liniștea locului, nu pot să nu impresioneze vizitatorii.