Inchiriere ATV MoieciuATV Fun la Moieciu

Pentru curajoși, dar nu numai, la Moieciu acum ai parte de adrenalină pe patru roti! Trasee ATV inedite, în pădurile din zona Moieciu, Fundata, Cheile Grădistei, Bran și împrejurimi.

Nu-ti lăsa curajul acasă! O să ai nevoie de el. Accelerăm prin natură și îti punem la dispozitie cele mai performante ATV-uri pentru asta.

Oferim spre închiriere ATV-uri și UTV-uri, pentru drumetii montane în zona Bran-Moieciu. Locatiile rămân la alegerea clientilor. Asadar, unde vreti sa mergem, acolo vom merge. Dar noi putem să vă recomandăm: Moieciu, Fundata, Măgura, Zona Bran și o grămadă de alte puncte de interes din zona noastră.

Indiferent că sunteti expert sau începător, ATV Moieciu vă oferă absolut obligatoriu instructajul de folosire, inainte să plecăm la drum. Siguranta dumneavoastră este foarte importantă pentru noi și luăm acest lucru foarte serios. La ATV Moieciu vă oferim si un ghid care sa vă asiste (de pe un alt ATV), îndrume pe cele mai bune trasee dar și să aibă grijă de siguranta dumneavoastră.

Inchiriere ATV MoieciuATV Team building

Vrei să sudezi echipa și să legi o prietenie de durată, atât la birou cât și în afara lui?! Ai nevoie de un teambuilding pe ATV la Moieciu!

La ATV Moieciu îti punem la dispozitie cele mai performante ATV-uri și UTV-uri, pentru tine și echipa ta. Suntem pregătiti să primim grupuri, indiferent de numărul de persoane, de la mici la mari, până la 30 de persoane.

Te-ai săturat de stat la birou? Te gândești sa pleci într-o aventură cu colegii tăi sau cu prietenii? Sau poate vrei doar să unești și mai bine echipa de la birou. Îti oferim solutia pefectă! Team building pe ATV!

Ia-ti colegii si porneste într-o aventură pe patru roti prin pădurile din zona Bran-Moieciu. Cea mai buna metoda de relaxare, garantat!

Îti punem la dispozitie pentru închiriat, ATV-uri, UTV-uri pentru 2 persoane care pot transporta până la 30 de oameni. Ghid de drumetie. Instructaj. Distractie, aventură, adrenalină. Și cea mai buna metoda de a suda o echipa.