Despre noi

ATV Moieciu – Distractie si aventura

Ai ajuns la munte si vrei sa ai parte de aventura si distractie?! Ai ajuns exact unde trebuie!

ATV Moieciu iti ofera spre inchiriere ATV-uri si buggy-uri (UTV-uri) de ultima generatie, cu care ne vom plimba prin padurile din zona Moieciu-Bran. Nu-ti fa griji, un ghid te va insoti tot timpul!

Hai cu noi! Voie buna, aventura si distractie garantata cu ATV Moieciu!

ATV FUN LA MOIECIU

Pentru curajosi si nu numai, la Moieciu ai parte de adrenalina pe patru roti! Lasa-te purtat pe trasee ATV inedite din padurile din zona Moieciu, Fundata, Cheile Gradistei, Bran, Zarnesti si imprejurimi. Iti vom arata peisaje desprinse din alta lume si te vom incanta cu legende cunoscute doar de localnici.

Nu-ti lasa curajul acasa! O sa ai nevoie de el. Acceleram prin natura si iti punem la dispozitie cele mai performante ATV-uri pentru asta. Vei fi permanent in siguranta si asistat de ghid.

Oferim spre inchiriere ATV-uri si UTV-uri (buggy), pentru drumetii montane in zona Bran-Moieciu. Locatiile raman la alegerea ta. Asadar, unde vrei sa mergem, acolo vom merge. Noi putem sa iti recomandam: Moieciu, Fundata, Magura, zona Bran, zona Zarnesti si o multime de alte puncte de interes din zona Brasov. Cunoastem fiecare poteca, fiecare povarnis si putem recomanda trasee cu grade de dificultate diferite.

Expert sau incepator, cu ATV Moieciu intructajul de folosire al atv-urilori si masurile de siguranta sunt obligatorii. Siguranta ta este foarte importanta pentru noi si tratam acest lucru cu maxima seriozitate. ATV Moieciu iti ofera ghid care sa te asiste (de pe un alt ATV) si sa te indrume pe cele mai bune si sigure trasee. Ai citit, ai semnat, hai la drum! Sa inceapa aventura!

ATV TEAM BUILDING

Vrei sa sudezi echipa si sa legi o prietenie de durata, atat la birou cat si in afara lui?! Ai nevoie de un teambuilding pe ATV la Moieciu!

Te-ai saturat de stat la birou? Te gandesti sa pleci intr-o aventura cu colegii tai sau cu prietenii? Sau poate vrei doar sa unesti si mai bine echipa de la birou? Iti oferim solutia pefecta! Team building pe ATV!

La ATV Moieciu iti punem la dispoziție pentru inchiriere ATV-uri performante si Buggy-uri pentru 2 persoane, atat pentru tine cat si echipa ta. Suntem pregatiti sa primim grupuri, de la mici la mari, pana la 30 de persoane.

Iti asiguram ghid de drumetie si instructaj. Bonus? DAA!, adica Distractie, Aventura, Adrenalina. Si cea mai buna metoda de a suda o echipa...

Ia-ti colegii sau gasca de prieteni si porneste intr-o aventura pe patru roti prin padurile din zona Bran-Moieciu. Profita de preturile de inchiriere ATV, sunt mai mult decât atractive. Inchiriaza un ATV sau un buggy, este cea mai buna metoda de relaxare, garantat!

ATV Buggy Tarife

Formular de rezervare

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.