Despre ATV MoieciuDespre ATV Moieciu

Înconjurați de munte și natură, echipa ATV Moieciu încearcă să aducă în fata vizitatorilor zonei Moieciu și un alt fel de distractie, diferit fată de drumetiile la picior cu care suntem obișnuiti.

Cu o echipă tânără și competentă, ATV Moieciu vă oferă cele mai bune servicii atunci când vorbim despre plimbări cu ATV-ul.

Situati la 4 km de Complexul Cheile Grădiștei, la 9 km de Castelul Bran și la 3 km de Parcul Natural Bucegi, putem spune despre noi că suntem chiar în mijlocul naturii. Dacă vrei să-ti faci concediu în zona Bran-Moieciu, te invităm și la o plimbare cu ATV-ul sau cu UTV-ul (Buggy). Îti putem garanta veselie, aventură, adrenalină și voie bună.

Ai ajuns la munte și vrei să ai parte de aventură și distractie?! Ai ajuns exact unde trebuia!

ATV Moieciu îti oferă spre închiriere ATV-uri și UTV-uri de ultimă generatie, cu care ne vom plimba prin pădurile din zona Moieciu-Bran. Nu-ti fă griji, un ghid te va însoti tot timpul, pe un alt ATV! Voie bună, aventură și distractie garantată! Toate pe patru roti!

   
Ce îti oferim?
 
● ATV-uri de ultimă generatie
● UTV-uri de ultimă generatie
● Ghid de aventură cu ATV-ul
● ATV-uri pentru adulti și copii
● ATV-uri cu ladă de depozitare
● Instructaj pentru începători
Ne plimbăm în
 
● Moieciu, Fundata, Bran, Măgura
● Păduri, munte, dealuri, zona Moieciu
● Locatii și puncte de interes zonale
● Trasee pentru ATV/UTV în Moieciu
● Trasee montane pentru ATV și UTV
● Trasee inedite în Moieciu
 
   

Despre ATV MoieciuServicii extra

Plimbări cu bicicleta! Te-ai gândit probabil să-ti faci concediul la Moieciu, dar ATV-urile nu sunt ceea ce-ti dorești chiar acum. Nu e nici o problemă! ATV Moieciu îti pune la dispozitie biciclete, cu care te poti plimba prin toată zona Moieciu, împreună cu familia și cu cei dragi. (mai multe)

Cazare la Moieciu. La poalele muntilor, în Moieciu de Sus găsiti Casa Ducaru, locul ideal pentru a vă petrece vacanta sau pentru a organiza un eveniment (team building) reușit. Casa Ducaru vă întâmpină cu o grădină exterioară, ambientul perfect pentru relaxare în mijlocul naturii, într-o zonă cu o privelişte unică asupra versanţilor muntoşi din depresiunea Braşovului. (mai multe)