BUGGY ZForce 550cmc an 2021

BUGGY ZFORCE 550cmc AN 2021

Inchiriere UTV Buggy ZForce in Moeciu si Bran

Pasionat de aventura si adrenalina la maxim? ATV Moieciu te provoaca la o intrecere cu micul Buggy Z Force. Iti oferim spre inchieiere Buggy-uri pentru a te putea lasa prada “fiarei” si vitezei pe trasee din zona Bran-Moieciu.

Pune pe lista ta cu “de facut macar o data in viata” si o plimbare cu buggy-ul. Centrul nostru de inchirieri buggy-uri si ATV-uri din Bran Moieciu iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru o experienta off-road de neuitat.

BUGGY ZForce 550

Detinem 8 buggy-uri.

Pentru grupuri mari, se poate suplimenta flota.

39 de cai putere iti vor gadila simturile atunci cand vei calca acceleratia. Vei simti forta motorului si stabilitatea imediat ce vei porni la drum. In functie de curajul si de experienta ta de conducere, vom alege un traseu care sa te provoace, care sa iti stimuleze competitivitatea si sa iti dea satisfactie.

UTV Buggy ZForce 550 este echipat cu volan si scaune reglabile, centuri de siguranta cu sistem de fixare in trei puncte, manere pentru pasager, etc. UTV-ul mai dispune de o bena spate, avand o capacitate maxima de incarcare de 100 kg, in timp ce capacitatea de tractare este de 500 kg.

Atunci cand vrei distractie offroad, Buggy Zforce te asteapta pe tine si prietenii tai pentru o intrecere plina de adrenalina. Invingatorul isi va savura cu satisfactie berea abia dupa predarea micului bolid catre echipa ATV Moieciu.

Ai spiritul de aventura la tine? Atunci hai cu noi pe cele mai faine trasee din Moieciu, Bran sau Zarnesti.

Tarife Galerie foto

Formular de rezervare

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.