Inchiriere biciclete MoieciuPe bicicletă

Te-ai gândit probabil să-ti faci concediul la Moieciu, dar ATV-urile nu sunt ceea ce-ti dorești chiar acum. Nu e nici o problemă! ATV Moieciu îti pune la dispozitie biciclete, cu care te poti plimba prin toată zona Moieciu, împreună cu familia și cu cei dragi.

Daca ai ajuns în zona Bran-Moeciu, mai mult ca sigur că ai descoperit deja frumusetile locului și felul armonios în care natura își face loc prin mediul rural. Mai mult de atât, suntem siguri că îti dorești deja să faci o plimbare prin această frumoasă parte a României. Și cum poti să faci asta mai bine? Pe bicicletă!

Descoperă Bran-Moeciu, pe bicicletă! Îti punem la dispozitie biciclete de ultimă generatie, sigure, fiabile și cel mai important pentru toate vârstele. Nu trebuie să fi biciclist profesionist! Mersul pe bicicletă, nu se uită!

Centrul nostru oferă tuturor turiștilor și vizitatorilor, biciclete de închiriat, pentru drumetii zonale. Optional, punem la dispozitia doritorilor și ghid pe bicicletă care să vă îndrume către locurile și traseele cele mai frumoase.

Inchiriere biciclete MoieciuÎnchiriere biciclete

Oferim servicii închiriere biciclete atât pentru individual, cât și pentru grupuri. Faci un teambuilding în zona Bran-Moeciu?! Invită-i pe participanti la o plimbare pe bicicletă! Nu veti regreta. Garantat!

Zona Moieciu este locul ideal de petrecere a unei vacante reusite in mijllocul naturii, intrucat beneficiaza de un cadru natural cu peisaje de invidiat, de un aer ozonat benefic sanatatii, de produse gastronomice traditionale apetisante si ecologice, de o liniste apasatoare completata de susurul apelor cristaline de munte si nu in ultimul rand de gospodari harnici, priceputi si ospitalieri. Va asteptam sa beneficiem si sa ne bucuram impreuna de aceste minunate daruri oferite de natură.