ATV CF Moto 450cmc an 2021

ATV CF MOTO 450CMC AN 2021

Inchiriere ATV in Moeciu si Bran

ATV Moieciu te invita la plimbare. Garantam distractie pe ATV pentru toate persoanele interesate de adrenalina, plimbari in natura si drumetii montane pe ATV. Oricand te afli intr-un weekend de relaxare, in concediu sau la un teambuilding in zona Bran-Moieciu ne gasesti cu aceeasi pofta de strabatut dealuri si poteci montane.

Iti oferim spre inchiriere ATV-uri CF Moto 450 pentru o experienta de neuitat alaturi de familie, prieteni sau colegi.

ATV CF MOTO 450CMC

Detinem 30 de atv-uri.

Pentru grupuri mari, se poate suplimenta flota.

CF Moto 450 este unul dintre cele mai accesibile ATV-uri cu 2 locuri disponibile pe piata. CF Moto este recunoscut pe piata de profil pentru performanta produselor, pentru designul atractiv si pentru usurinta in manevrare.

CF Moto 450 mosteneste componentele de calitate specifice marcii CF Moto pentru a oferi o experienta de pilotare distractiva si sigura. Acest model de ATV este eficient si suficient de puternic pentru o experienta distractiva de pilotare la fiecare iesire.

Nici un obstacol nu va fi de netrecut atunci cand esti la carma unui ATV CF moto oferit spre inchiriere de ATV Moieciu. 32 de cai putere te vor face sa simti adrenalina in fiecare bataie a inimii si iti vor oferi forta de care ai nevoie sa-ti iei avant.

Cauti oameni faini si servicii personalizate de inchiriere ATV Bran, Zarnesti sau Moieciu? Suntem aici! Da distractia mai tare!

Tarife Galerie foto

Formular de rezervare

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.