ATV Bran

Inchide munca si da drumul la distractie

Arunca costumul sau hainele de birou si hai intr-o aventura pe 4 roti. Cu serviciile noastre de inchiriere ATV Bran uiti de problemele zilnice si te reincarci cu voie buna, optimism si o energie care te vor umple de bucurie si pofta de viata.

Ia-ti prietenii si porneste alaturi de ei in saua unui ATV sau la volanul unui UTV. Colinda alaturi de noi frumoasele dealuri din Bran si decopera placerea simpla si libertatea nemarginita. Bucura-te de peisaje, de senzatia unica pe care condusul unui ATV ti-o ofera. Resptecta natura si toate locurile in care ajungi.

Nu iti fa griji, vei fi in siguranta tot timpul. Echipamentul de protectie si cunostintele ghidului experimentat iti vor fi aliati de nadejde in aceasta aventura. Spune-ne ce fel de traseu iti doresti si noi te vom insoti pe dealuri si carari, prin ape si noroi sau, poate, doar intr-o plimbare usoara si reconfortanta. Tu alegi, serviciile noastre de inchiriere ATV Bran sunt personalizate.

Hai dam o tura cu ATV-urile pe dealurile din Simon, Poarta sau Sohodol. Vei descoperi stane cocotate pe culmi care par sa mangaie cerul, case traditionale de o frumutete aparte si oameni calzi. Aici sentimentul de libertate este unic, il vei simti si trai la cele mai inalte cote. Daca vrei sa fotografiezi Castelul Bran intr-un mod aparte, ghizii iti vor arata cele mai interesante locatii pentru cele mai reusite poze. Cu ATV Bran ai tot ce ti-a putea dori intr-un weekend, intr-o vacanta sau intru-un team buiding.

ATV Bran pentru un teambuilding la superlativ

Cu serviciile noastre de inchiriere ATV Bran, un teambuilding obisnuit se transforma intr-o aventura care sudeaza relatiile intre colegi. Nu exista o metoda mai buna de a insufleti si crea relatii faine in afara locului de munca. E testata!

Lasa adrenalina sa te cuprinda si traieste la maxim! Fiecare din cei care au apelat la inchiriere ATV Bran se va intoarce acasa cu amintiri hazlii, multe poze si o energie cat sa ajunga pana la urmatoarea aventura.

Pentru echipa ta avem pregatite o serie de trasee cu diferite grade de dificultate. Cu bolizi noi si bine intretinuti, cu echipamente de protectie adecvate si ghizi localnici care cunosc cele mai faine trasee si povesti inedite, aventura e gata sa inceapa. Despre asta este vorba cand apelezi la serviciile noastre de inchiriere ATV Bran, despre distractie, prietenie si o aventura memorabila.

Oferim spre inchiriere ATV-uri, UTV-uri sau Buggy-uri, inclusiv Buggy-uri cu 4 locuri. Cu cat grupul e mai mare, cu atat distractia e la cote mai inalte. Programeaza-ti excapada!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.